Identifikacijski komplet idealnega igralca rulete

Idealen igralec

Poskusimo opisati identiteto idealnega igralca rulete. Morda je on posameznik, za katerega bi se morali navdihovati in ga posnemati.

Pri ruleti ne gre za poznavanje zakonov naključja ali uporabo višje matematike, temveč za poznavanje najosnovnejših stvari, ki se, če jih ignoriramo, potopijo v nezavest in nezavedno, kot v vseh življenjskih dejstvih, so najbolj drzni. Toda pretirana previdnost je lahko tudi škodljiva.

Delajte doma, tako da lahko vaše izkušnje, tako kot bi vadili katero koli igro, s te strani prenesete brezplačno programsko opremo z vsemi igrami na srečo in v različici lahko igrate, kolikor želite, ne da bi porabili pravi denar. brezplačen denar.

Nekega večera, ko sem igral v beneški igralnici, sem zaslišal igralca, ki je sedel poleg mene, in izgovarjal stavek, ki ga ne bom nikoli pozabil, je rekel: če bi danes ohranil pogum, ki sem ga imel pred dvajsetimi leti, z izkušnjami, ki sem jih pridobil https://rootcasino-si.com/, bil bi mogočen igralec.

Morda je skrivnost idealnega igralca zaklenjena v tem stavku.

Nasvet igralcem na srečo

Nasveti ali pravila, ki jih morajo igralci vedno upoštevati, ko sedijo za igralno mizo v resnični ali virtualni igralnici:

  • Prvič: pred začetkom igranja morate vedno vedeti, kakšen znesek želite dodeliti igri, si nikoli ne premislite.
  • Drugič: ko ste v negativni seriji, prenehajte z igro, spremenite zrak, nadaljujte pozneje, nikoli ne vztrajajte iz svoje trme ali ponosa.
  • Tretjič: ko ste v nizu, se ne bojite trdo igrati, če izgubite, ne obžalujte vrženega denarja, ki ni bil vaš. Velike zmage nastanejo tako, da stavite svoj dobitek, velike izgube se kopičijo, ko poskušate povrniti svoje izgube. Nikoli ne boste zmagali, če nimate poguma za velike stave, ko je vaš čas.
  • Četrtič: nikoli se ne zadolžujte za igranje, igre so zabavne
  • Petič: igrajte samo, če lahko to storite, sreča je bistvenega pomena, vendar jo morate obvladati, potreben je pogum, hladnost in lucidnost, ne pijte, ne prepirajte, ne razmišljajte o ničemer drugem kot o igri.
  • Šestič: Dokler ne zmagate, stavite vedno enak znesek, ne smete tvegati, da boste zaradi pomanjkanja pravilnosti zaslužili malo ali izgubili veliko, ko boste zmagovali, morate biti drzni.
  • Sedmo: ko zmagujete, si drznite do konca, vendar poskušajte vseeno obdržati zelo majhen zmag, to vam bo pomagalo, da boste imeli zmagovalno miselnost.
  • Osmo: ne štejte denarja, ki ste ga dobili ali izgubili v prejšnjih igrah, vsaka igra je nova igra
  • Deveto: če ste trden igralec, poskusite izmisliti in uvesti svoj način igre, običajna metoda vam bo omogočila, da boste v ključnem trenutku, trenutku, ko se vam bo končno nasmehnila, prišli točno in močno.
  • Deseto: vedno si zapomnite, da je pri igrah na srečo lažje izgubiti kot zmagati!

Caterina Drugi ljubitelj rulete

Katarina II. Cesarica Rusije od leta 1762. Ljubiteljica mnogih mož, pa tudi literature, znanosti, umetnosti, predvsem pa iger na srečo. Na njegovem dvoru so bile v kuhinji dejansko postavljene celo mize za ruleto, da bi ugajali kuharjem, in tam so igrali nekaj sužnjev. Katarina druga je bila velika carica, ki je s svojimi deli za vedno zaznamovala Rusijo. Bila pa je tudi sužnja igranja in primeža. Z lahkoto si je privoščila vse, denarnih težav zagotovo ni imela. Seveda se ruske cesarice ne moremo spomniti kot preproste igralke rulete, saj je zaradi svoje inteligence in drznosti za vedno zaznamovala Sankt Peterburg in Rusijo. Znane so kraljeve palače, postavljene v satelitskih mestih Sankt Peterburga, muzej Ermitaž pa je nujen za vsakega turista. Išče carica. Pravzaprav ni bila le igralka, temveč tudi strastna in poznavalka umetnosti. Z vsega sveta je prinesel velika dela, da se je zadovoljil z lepoto. Danes viden vsem v Ermitažu.

Comments are closed.